ثبت نام دوره های توانمندسازی اساتید در تابستان1402

قوانین و مقررات شرکت در دوره ها

متقاضیان می بایست به نکات زیر توجه نمایند.

1. عضو کادر علمی دانشگاه باشد (اعضای هیات علمی، مدورهین، هنرآموزان و دبیران).
  2. از طریق سامانه توانمندسازی کادر آموزشی با آدوره ذیل در قسمت "دوره های ثبت نام توسط کاربر"، حداکثر تا ساعت 24 روز سه شنبه 31/05/1402 ثبت نام نماید. (نام کابری: کد ملی، رمز عبور : شماره شناسنامه)

Cif.Tvu.ac.ir

1. فراگیران بعد از ورود به سامانه حتما در قسمت "ویرایش پروفایل" نسبت به تکمیل اطلاعات خود بالاخص شماره همراه اقدام نمایند، در صورت ناقص بودن اطلاعات به درخواست آنها جهت شرکت در دوره ترتیب اثر داده نمی­شود و عواقب ناشی به عهده فراگیر می باشد.
  2. جهت شرکت در دوره های حضوری ارائه ی برگ ماموریت الزامی است. ( از آنجا که ماموریت مذکور بدون بار مالی برای دانشگاه است، لذا هزینه های ایاب و ذهاب بر عهده متقاضی خواهد بود).
  3. نکته ** متقاضیانی که در دوره ها ثبت نام می کنند و در دوره حضور پیدا نمی­کنند به دلیل خسارت مالی  تا 1 سال از شرکت در دوره ها محروم می­گردند. لذا  هنگام ثبت نام دقت فرمایید.**(بالاخص دوره های حضوری)
  4. در صورتی که تعداد متقاضیان شرکت در دوره­ها بیش از ظرفیت تعیین شده باشد، کمیته تخصصی مربوطه با توجه به رشته های تخصصی متقاضی و سابقه خدمت، اسامی افراد واجد شرایط برای شرکت در دوره را اعلام می نمایند و در کارتابل متقاضیان در تاریخ 02/06/1402 قابل مشاهده است .
  5. شرکت کنندگان به ساعت و زمان استان­ها در هنگام ثبت نام دقت فرمایند، حضور همزمان در دو استان مجازی تخلف محسوب می­شود و در این صورت مخاطب از دو استان حذف می­شود.
  6.  در صورت تکمیل شدن ظرفیت استان ها دوره مذکور غیرفعال می­شود.
  7. *** شرکت در دوره "جریان شناسی انقلاب اسلامی" تا تاریخ 31/05/1402، و دریافت کاربرگ از طریق سایت "ضیافت اندیشه استادان" به آدوره زیر امکان پذیر است.